Aktualno OG sada Ogulin

Moda mu je posao i ljubav, a suradnja sa Severinom “pukla” je nedavno, ekskluzivno doznaje OGportal

Petar Trbović nekada je bio učenik ogulinske Gimnazije, a danas je modni urednik i stilist. Rodom je iz Gomirja, a u Ogulin je stigao na poziv profesora iz Gimnazije i strukovne škole Bernardina Frankopana, koja slavi stotu obljetnicu i priprema monografiju. Jedan od bivših učenika koji će se u njoj naći je i Petar Trbović, koji je uspio ostvariti svoje snove i ciljeve i postići značajan uspjeh u životu.

“Bit će mi čast i zadovoljstvo biti dio te monografije i hvala onima koji su me se sjetili”-kaže Petar Trbović, koji se rado odazvao pozivu da posjeti OGportal, u pratnji profesorice Ljiljane Gračanin.

Tom prigodom rekao nam je da je odrastao u maloj sredini, što ga nije spriječilo da krene u život i ostvari neostvarivo. Ovaj, prije svega, ugodan sugovornik i simpatičan mladić, unatoč uspjehu nije “napuhan” i rado se sjeti svih  svojih prijatelja.

Radi za brojne časopise u zemlji i inozemstvu, a moda mu je, kaže nam, posao i ljubav.

Za Severininim “krpicama” i odjevnim kombinacijama uzdišu brojne žene, a za njihovo kombiniranje je, ni manje ni više, zaslužan je upravo Petar Trbović. S njom je surađivao punih 12 godina, a ona je završila nedavno, što iz profesionalnih, što iz privatnih razloga. Sada kreće u nove projekte, a na naš upit želi li konkretno neku “zvijezdu” odgovara nam da moda nije nužno vezana za svijet estrade, iako se sa glumicama, pjevačicama i ostalima,  viđa gotovo svakodnevno.

Na naš upit što će se nositi ove sezone, Petar nam je dao prilično neočekivan odgovor:

“Ove jeseni i zime nosit će se svašta, ali ja bih poručio da je odjeća u konačnici nebitna. Bitno je da se u svim sezonama nosi dosljednost pravim istinskim vrijednostima, prije svega mislim na ljubav i poštovanje. Meni je na toj listi prvo osvješćivanje nas kao društva, da zaštitimo planetu na kojoj živimo i stvorimo uvjete za to”-zaključuje naš sugovornik, koji će nas ponovo posjetiti u prosincu, kad bude upriličena promocija monografije ogulinske Gimnazije.