Aktualno Magazin Zabava

Učiteljicu i voditeljicu izmučio zadatak za trećaše na HRT-u, nisu uspjele riješiti

SNIMKA nastave za treći razred osnovne škole u sklopu programa Škola na trećem postala je hit na društvenim mrežama zbog problema u kojem su se našle voditeljica Maja i učiteljica zbog jedne igre.

Djeci je zadana igra memorije u kojoj su trebale spojiti pojmove s opisima, a voditeljica i učiteljica su pred kamerama pokušavale spojiti parove. To im je zadavalo probleme pa nikako nisu uspijevale pronaći opis za pojmove kao što su pjesma, stih, rima ili kitica. U pokušavanju nisu uspjele spojiti ni jedan jedini par pa je snimka ubrzo postala viralni hit na zabavnim i satiričnim Facebook profilima.

“Ne ide nam baš”, pokušala je sve na šalu okrenuti učiteljica. “Nadam se da ste vi doma uspješniji u ovome”, govorila je zatim.

“Nema veze, sad nam se smiju. Malo smo ih nasmijali”, zaključila je voditeljica nakon neuspješne igre, a smijeh se čuo i od strane kamermana. “Najbolje da vi to djeco sami riješite kod kuće pa da nam javite, možda ćete biti uspješniji. Mi smo se ovdje skroz zbunile”, poručila je učiteljica. (index.hr)

Pogledajte simpatičan video