Aktualno Kolumne Krule Kruloteka

Krule – “Kako kod nas u Hrvatskoj izgleda hapšenje”

Kako kod nas u Hrvatskoj izgleda hapšenje istaknutih političarskih i ostalih glavonja… govana… i tih fekalističkih ljudi

  1. Uapse ih

Nema novinarske kuće koja ne objavi tu vijest pa čak i Glas Koncila. Svi mi saznamo kako ih je uapsilo, pa mi budemo veseli. Džaba se veseliš, država je krojena po njihovoj mjeri a ne po tvojoj smrade usrani.

  1. Sprovođenje u istražni zatvor na mjesec dana.

Neuk čovjek bi pomislio kako tamo uapšenik/ica pati. Pati moj kurac. Ima zasebnu prdaru s tevejcem u kojoj mu se nose delicije iz restorana i to po narudžbi. Oće on kurac jesti prežganu juvu iz zatvorskog kazana, pa pička mu materina, nije krao milijune da bi patio neg da bi uživao. Prežderava se… vrti kanale na tevejcu… drka po mobitelu… car, boli ga kurac

  1. Puštanje na slobodu da se brani s iste

Izlazi iz istražnog 10 kila deblji. Auto koji dolazi po njega je uvijek il audi il bmw. Još ni jednog nije dočekala škoda favorit il golf trojka. Na toj slobodi živi ko kurac u sladoledu, uživa. Troši pare koje je ukro, nemeže ih za 9 života potrošit.

  1. Nakon 4 godine kreće suđenje

Toliko je vremena prošlo da ni on sam ne zna za što mu se sudi. Sudac ga podsjeća a odvjetnici, koji su uvijek Čedo Prodanović i Jadranka Sloković, na sudu izvode performans, takav da ti više ne znaš jel to sud il HNK – Hrvatsko narodno kazalište. Svi glume, od sudca, zapisničarke pa do čistačice. Farsa sa široke mase.

  1. Ide prva presuda

Po prvoj presudi svi su krivi. Onda mi narod budemo veseli jer eto, imamo pošteno sudstvo koje je jebalo mater bandi lopovskoj.

  1. Žalba na presudu

Žalba na presudu je dio scenarija koji te vodi na put slobode. Kako je sud primio žalbu, žalba se šalje na glavni Državni sud gdje sjede korumpirani sudci koji bi mater svoju utopili u čajnoj žlici punoj juve a kamol ne za dobru proviziju. Žalba se, naravno, usvaja!

  1. Presudu ruši glavni državni sud
    Što sam vam rekao!?
  2. Ponavlja se suđenje

Na ponovljenom suđenju, isti sudac koji je đubre osudio, sad mu puši kurac uz sve moguće isprike. Naravno, sudac pušioničar kurca nalaže da se nepravedno osuđenom đubretu isplati odšteta zbog krive presude koju je on donio. Oslobađa se krivnje i pušta na slobodu

  1. Puštanje na slobodu

Čovjeka đubreta koji je cijelo vrijeme na slobodi puštaju na slobodu uz ogromnu svotu novaca za pretrpljenu nepravdu i duševne boli iz stavke br 1. (Ne skrolaj gore, ja ću ti pomoći, br. 1 – Hapšenje)

  1. Isti ponovo bude zaposlen na isto ili bolje radno mjesto

Isti se vraća na funkciju uz veću plaću. Radi isti kriminalni zločin al opće je poznato da za isti zločin ne možeš dva puta odgovarati. Uživa, ima službeni auto, boli ga kurac za sve i još nam se smije.

Ej… majketi… ovakvih govana od sapunica sam se nagledao u zadnjih 20 godina i to za 3 života. Imal ko kakav bolji daljinski da me prebaci u 3 pičke materne… jer… jer mense ovo neda gledat.

Amen!