Aktualno Magazin Zabava

Ministar u igrici: 21 nivo Super Vilija, koji se bori protiv korone i skuplja WC papir

super vili

GENIJALNO

Igra ima 21 nivo, koliko Hrvatska ima županija, a pojavljuju se tu i Alemka Markotić i Krunoslav Capak i Davor Božinović
U nedostatku koncerata i druge zabave zbog epidemioloških mjera, možda se možete zabaviti igrajući novu kompjutersku igricu, u kojoj Vili Beroš pokušava osloboditi Hrvatsku od koronavirusa.

Super Vili je ime nove igrice koja blago podsjeća na SuperMarija, a u kojoj ministar Beroš ubija virus gađajući ga medicinskim maskama, dakle otprilike isto ono što radi i u stvarnosti.
Putem pokušava uništiti i opasne mutacije, a skuplja i WC papir, dezinficijense i konzerve koji su pale s kamiona. Igra ima 21 nivo, koliko Hrvatska ima županija, a pojavljuju se tu i Alemka Markotić i Krunoslav Capak i Davor Božinović koji i u igrici održavaju pressice – to im ionako najbolje ide.

Autorice su programerka i punk glazbenica Sonja Hranjec iz Zagreba te profesorica filozofije i sociologije Ivana Vidović iz Zadra. Evo što kaže jedna Sonja Hranjec: “Pojavljuje se i njegov stožer koji mu pomaže sa savjetima i drže pressice nakon svakog levela koji pređemo i kada se pređe level putuje se u drugu županiju.”

Koja je zadnja razina i što kada se pređe?

“Zadnja razina je nakon grada Zagreba jer nivoi idu onako kako je bila prije šest mjeseci zaraženost – od najmanje zaraženih do najviše zaraženih. I onda je zadnji taj nivo grad Zagreb, kada se to pređe Vili se žičarom popne na Sljeme i tamo se bori protiv hrvatskog soja korone.” (rtl.hr)

Igra je dostupna na https://affordable.itch.io/super-vili
Uskoro i na Steam servisu https://store.steampowered.com/app/1583180/Super_Vili/

Pogledajte kako to izgleda:

Posljednje objavljeno

Rad pedijatrijske ordinacije u jednoj smjeni

OgPortal

Zoran Mamić: Podnio sam zahtjev za odsluženjem kazne u Bosni i Hercegovini!

OgPortal

Apel ravnateljice Doma zdravlja Zlate Kurelac

OgPortal

Žena i muškarac s Krka ostali bez više od milijun kuna, policija: ‘Ovo su najčešće online prevare‘

OgPortal

Tomislav Boljar (HSS) i Katarina Srakočić (SDP) traže povjerenje Dugorešana za još jedan mandat: Nastavljamo kadi smo stali

OgPortal

Došli na cijepljenje na Velesajam, dočekalo ih neugodno iznenađenje: ‘Netko za ovo treba odgovarati!‘

OgPortal