Aktualno Sport

Rezultati 1. i 2. Županijske nogometne lige

1.Županijska liga – 8.kolo
OGULIN – BARILOVIĆ 1:1 (1:0)
U nedjelju je odigrano 8.kolo 1.ŽNL, u kojem su nogometaši Ogulina ugostili 8-plasiranu momčad Barilovića. Nakon dva remija, očekivala se napokon nova pobjeda ogulinskih nogometaša jer su bili kao vodeća momčad izraziti favoriti, no na žalost nije bilo tako. Ogulin je poveo u 18.minuti golom Svena Volfa, bilo je još prilika za povećanje odstva, no na odmor se otišlo vodstvom Ogulina od 1:0. I u nastvku su domaći pokušavali probiti čvrstu obranu gostiju, no u tome nisu uspjeli. Šok je uslijedio u 77.minuti, gosti iz Barilovića uspjeli su izjednačiti, a svi napori Ogulina za pobjedonosnim golom do kraja utakmice nisu urodili plodom, utakmica je završila bez pobjednika, 1:1.
U ostalim utakmicama ovog kola Vatrogasac je uvjerljivo pobijedio u Draganiću sa 8:0 i preuzeo 1.mjesto ispred Ogulina, u Slunju u derbiju kola Slunj je sa 3:1 pobijedio momčad Trinskog Ozlja i izjednačio se bodovno s Ogulinom na 2.mjestu, Croatia 78 iz Žakanja pobijedila je na Turnju Koranu sa 9:1, a u Karlovcu je Ilovac pobijedio Mladost iz rečice sa 3:0.
Na tablici sada vodi Vatrogasac sa 19 bodova, Ogulin je drugi sa 18, koliko ima i Slunj.
U 9.kolu u nedjelju (16,00) nogometaši Ogulina gostuju u Rečici kod posljednjeplasirane Mladosti.

2.Županijska liga – 7.kolo
OŠTAIJE – DOBRA 1:1
PETROVA GORA – PLAŠKI 0:1
U 7.kolu 2. Županijske lige, u Oštarijama se igrao lokalni derbi između nogometaša Oštarija i Dobre iz Sv. Petra. U vrlo izjednačenoj utakmici nije bilo pobjednika, Oštarije su povele u 14.minuti golom Ivana Matovine, a Dobra je izjednačila desetak minuta prije kraja utakmice iz 11-erca kojeg je iskoristio Mario Grdić. Nogometaši Plaškog pobijedili su u Vojniću u derbiju začelja domaću Petrovu Goru golom Denisa Crepulje već u 12.minuti.
U ostalim odigranim utakmicama 7. kola Druge županijske lige u Kamanju je Vrlovka pobijedila Tuškane sa 5:2, u Brežanima je Dobra iz Novigrada pobijedila domaćeg Frankopana sa 3:2, u Donjem Mekušju je Šišljavić pobijedio domaću Kupu sa 3:1, a u Cetingradu je Mrežnica iz Zvečaja napravila veliko iznenađenje pobijedivši u derbiju kola vodeći Cetingrad sa 2:1.
U idućem 8.kolu iduće nedjelje Dobra će u Sv.Petru ugostiti sada vodeću Mrežnicu, u Oštarijama će igrati Oštarije i Petrova Gora, a u Plaškom Plaški i Tuškani. (D.P.)