Aktualno OG sada Ogulin

Završeni radovi izrade i ugradnje tehnološke konstrukcije za scensku mehanizaciju

Iz ogulinskog Pučkog otvorenog učilišta doznajemo da su završeni radovi izrade i ugradnje tehnološke konstrukcije za scensku mehanizaciju višenamjenske dvorane Ogulin. Radove u vrijednosti 623.475,00 kuna s PDV-om izvela je tvrtka Maori d.o.o. Stručni nadzor vršila je tvrtka Nadra d.o.o. Radove su sufinancirali Ministarstvo kulture i medija i Grad Ogulin.

Završeni su radovi koji se odnose na izgradnju i ugradnju portalnog mosta, lijeve i desne radne galerije, servisne galerije na lijevoj strani, dva portalna tornja s dostupima na portalni most i radne galerije i servisnu galeriju, nosače nosivih kolotura i motornih pogona scenskih povlaka, nosače glavne zavjese i sofitnih zavjesa, pomične nosače bočnih zavjesa, montažu kompletne opreme, prvi sigurnosni pregled i izradu tehničke dokumentacije.

U narednoj godini predstoji provedba postupka javne nabave, odabir izvođača i nastavak radova prema projektnoj dokumentaciji projekta Rekonstrukcija objekata Pučkog otvorenog učilišta Ogulin do njihova završetka. (foto: POU Ogulin/OGportal)