Aktualno OG sada Ogulin

1000 radijskih emisija “OG-sport”

U programu Radio Ogulina danas je emitirana jubilarna, tisućita emisija “OG sport”. Emisiju već niz godina uređuje i vodi Darko Pribanić, a pokrovitelj je Sportska zajednica grada Ogulina.

Darko Pribanić počeo se baviti sportskim novinarstvom još daleke 1978.godine pišući za Sportske novosti, a u programu Radio Ogulina krenuo je početkom 1980.godine s emisijama „Sport srijedom“, kojih je do sredine 1986.godine napravio oko 250.

Krajem 1986.godine započeo je s novim ciklusom sportskih emisija, „Šport utorkom“ ili ŠUT, a njih je odradio skoro 500, točnije 489, do kraja 1999.godine.

Ovu sadašnju sportsku emisiju, Og-sport, započeo je 16.listopada 2000.godine, i evo do danas dogurao do tisućite emisije!
Sveukupno, oko 1750 sportskih emisija, u trajanju od sat do dva,  u 43 godine na  Radio Ogulinu, stotine i stotine, ili bolje reći tisuće gostiju iz sporta, najčešće ogulinskih, ali bilo je tu i svjetskih i europskih velikana.  I još nešto, njemu važno: u njegovim emisijama svira se jedino i samo dobri stari rock’n’roll, uglavnom strani, a povremeno i domaći.

Na kraju recimo, da je Darko Pribanić i suradnik OGportala, u pripremi sportskih vijesti.