Aktualno OG sada Ogulin

Zlatko Stošić je pobjednik ogulinskog tjedna ‘Večere za 5 na selu’ – Ogulince će primiti gradonačelnik Domitrović

Spomenka Zajc ugostila je protukandidate  posljednjeg dana ‘Večere za 5 na selu’ u tjednu Ogulinaca, a pobjednik ovotjedne RTL-ove emisije ‘Večere za 5 na selu’ je fizioterapeut Zlatko Stošić. Budući da su svi osim Ljiljane osvojili 40 bodova, upravo je njoj pripala čast da proglasi ovotjednog pobjednika. Ona je vrlo brzo donijela odluku da to bude Zlatko, koji joj je favorit otpočetka. “Nisam očekivao pobjedu, mislim da smo svi pobijedili danas. Malo sam polaskan i ipak mi je malo drago. Novce ću potrošiti na obitelj i onu ekipu iza, napravit ćemo feštu kad se sve slegne”, zaključio je Zlatko o svojoj pobjedi.

Kao što smo već pisali u ovoj RTL-ovoj emisiji sudjelovali su: fizioterapeut Zlatko Stošić, voditeljica računovodstva Ljiljana Kučinić, referentica u računovodstvu Dragana Cindrić, medicinski tehničar David Kučinić i gerontodomaćica Spomenka Zajc. Po komentarima se može zaključiti da su Ogulinke i Ogulinci oduševili gledatelje ove emisije u kojoj su predstavili svoje kuharsko umijeće ali i ogulinski šarm i gostoljubivost.

Poziv gradonačelnika Domitrovića

Kako saznajemo, gradonačelnik Dalibor Domitrović uputio poziv na prijem svim našim izvrsnim kandidatima koji su sudjelovali u popularnoj emisiji „Večera za 5“ kako bi prenijeli svoja iskustva i doživljaje sa snimanja, ali kako bi im čestitao na sudjelovanju u emisiji i zahvalio na odličnoj promociji našeg grada Ogulina. Prijem kod gradonačelnika planiran je za idući tjedan, u petak 24. ožujka.

Vjerujemo da ste većinom gledali spomenute emisije, no za svaki slučaj donosimo nekoliko isječaka. Za podsjetnik.