Aktualno Sport

Poraz Ogulina i Plaškog, pobjede Dobre i Oštarija

1.Županijska liga, 15.kolo
VATROGASAC – OGULIN 1:0
Nogometaši Ogulina gostovali su u 15.kolu 1. Županijske lige u Gornjem Mekušju kod vodećeg Vatrogasca. U vrlo tvrdoj i izjednačenoj utakmici Vatrogasac je pobijedio minimalno sa 1:0, jedini gol domaći su postgili u 61.minuti.
U ostalim utakmicama ovog kola u Karlovcu je Barilović pobijedio Croatiu 78 sa 1:0, u Malom Erjavcu je istim rezultatom Zrinski Ozalj pobijedio momčad Ilovca, a u Draganiću je domaćin pobijedio momčad Slunja sa 2:1.
Nakon 15.kola na tablici uvjerljivo vodi Vatrogasac sa 34 boda, nogometaši Ogulina pali su na 3.mjesto i imaju 22 boda, njihov idući protivnik Zrinski Ozalj ih je preskočio i ima 23 boda.
U 16.kolu iduće nedjelje nogometaši Ogulina ugostit će momčad Zrinskog Ozlja.

2.Županijska liga, 12.kolo
DOBRA – DOBRA (N) 5:0
CETINGRAD – OŠTARIJE 1:2
MREŽNICA – PLAŠKI 1:0
U nedjelju je počeo proljetni dio 2.ŽNL, a u 12.kolu nogometaši Dobre ugostili su u Sv.Petru imenjaka iz Novigrada Dobru. Nakon uvjerljivo bolje igre ogulinska Dobra je pobijedila sa 5:0, golove su postigili Anđelo Kirasić 2 i Neven Cindrić 1. Nogometaši Oštarija gostovali su u Cetingradu, gdje su upisali vrijednu pobjedu od 2:1, oba gola postigao je Ivan Matovina. Plaški je izgubio u Zvečaju od Mrežnice minimalno, sa 1:0.
Nakon 12.kola na Tablici vodi Mrežnica sa 27 bodova, Dobra iz Sv.Petra je druga sa bodom manje, treća je Dobra iz Novigrada sa 22, Oštarije su šeste sa 17, a Plaški deseti sa 8 bodova od 11 klubova ove lige.
U idućem 13.kolu sljedeće nedjelje Dobra gostuje u Brežanima kod Frankopana, a Oštarije su domaćin Mrežnici iz Zvečaja, dok je Plaški slobodan u ovom kolu.