Aktualno Sport

Rezultati 1. i 2. Županijske nogometne lige

1.Županijska liga, 16.kolo
OGULIN – ZRINSKI OZALJ 0:2
Nogometaši Ogulina igrali su u 16.kolu 1. Županijske lige u Ogulinu protiv momčadi Zrinskog iz Ozlja. Gosti su iznenadili furioznim početkom i već su nakon 5 minuta vodili sa 2:0. Sva kasnija nastojanja ogulinskih nogometaša da preokrenu rezultat nisu urodila plodom, pa su gosti iz Ozlja neočekivano na kraju slavili pobjedu sa 2:0. Za Ogulin su pod vodstvom trenera Igora Jelića igrali Matija Božičević, Mihael Bićanić, Dario Cetinjanin, Lovro Vukelja, Stipe Mihalić, Patrik Poljak, Borna Salopek, Fran Vukelja, Danijel Sabo, Andrija Štefanac i Alen Puškarić, kasnije su u igru ušli još Dominik Domitrović, Marko Kesner, Ante Salopek i David Kolić.
U ostalim utakmicama ovog kola vodeći Vatrogasac je pobijedio u Slunju sa 3:0, u Karlovcu je Ilovac uvjerljivo pobijedio momčad Barilovića sa 5:2, a u Žakanju je Croatia 78 pobijedila Mladost iz Rečice sa 3:1.
Nakon 16.kola na tablici uvjerljivo vodi Vatrogasac sa 37 bodova, Zrinski Ozalj je drugi sa 26, Ilovac treći sa 24, a nogometaši Ogulina pali su na 4.mjesto sa 22 boda.
U 17.kolu iduće nedjelje nogometaši Ogulina gostuju kod 7-plasiranog Barilovića.

2.Županijska liga, 13.kolo
FRANKOPAN – DOBRA 1:3
OŠTARIJE – MREŽNICA 1:1
U nedjelju je odigrano 13.kolo 2- županijske lige, a nogometaši Dobre gostovali su u Brežanima kod Frankopana. Vrlo dobrom igrom vodili su sa 3:0 golovima Ante Cindrića 2 i Luke Matešića 1, domaći su tek u završnici smanjili na 3:1. Nogometaši Oštarija ugostili su vodeću Mrežnicu iz Zvečaja i uspjeli odigrati neriješeno 1:1, strijelac za Oštarije bio je Ivan Matovina. Na taj način omogućili su Dobri da preuzme  1.mjesto na tablici i preskoči Mrežnicu.
U ostalim utakmicama 13.kola Kupa je pobijedila u Donjem Mekušju Tuškane sa 4:0, u Vojniću su Petrova Gora i Cetingrad odigrali neriješeno 2:2,a u Kamanju je domaća Vrlovka pobijedila Dobru iz Novigrada sa 3:2, Plaški je bio slobodan u ovom kolu.
Nakon 13.kola na tablici vodi Dobra iz Sv.Petra sa 29 bodova, druga je Mrežnica sa 28 bodova, Oštarije su šeste sa 18, a Plaški deseti sa 8 bodova od 11 klubova ove lige.
U idućem 14.kolu sljedeće nedjelje Dobra će u Sv. Petru ugostiti 7-plasiranu Vrlovku, Plaški gostuje u Novigradu kod Dobre, a Oštarci su slobodni.