Aktualno OG sada Ogulin

Teo Bežan jedini finalist projekta IPL iz Karlovačke županije

Učenik Obrtničke i tehničke škole Ogulin Teo Bežan svojim novinarskim člankom Šah kao sport i stil života izabran je u tim od 15 najboljih učenika novinara. Projekt Hrvatskoga školskog sportskog saveza je pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma i sporta, a odvijat će se u vrijeme Završnica državnih prvenstava u hrvanju i sportskom plesu.

“U sklopu projekta Teo je zauzeo 4. mjesto i pozvan je sa svojom mentoricom prof. Valentinom Ceranić na novinarski kamp u Poreču od 11. do 14. veljače 2024. Riječ je o medijskoj edukaciji nakon koje će finalisti dobiti certifikat i postati IPL novinari školskoga sporta.

Stručni žiri u sastavu troje komunikacijskih stručnjaka i ujedno predavača – Ivan Fedor (HRT, DKMK), Marin Pavelić (Netokracija) i Marija Bobinski (HŠSS, DKMK) ocijenili su radove prema kriterijima ispunjavanja novinarske forme, stilu pisanja i izražavanja, kreativnosti, smislenosti te ukupnoga dojma o radu”-objavljeno je na društvenim mrežama Obrtničke i tehničke škole Ogulin. (foto:OiTŠ Ogulin)