Aktualno Hrvatska Hrvatska i svijet

Načelnik Vojnića prozvao županicu i dodao: “U posjedu sam poruka i podsjetnika koje je ŽO HDZ-a slao svojim članovima”

Načelnik Općine Vojnić, Nebojša Andrić zahvalio je danas Karlovačkoj županiji na pozivu na svečanu sjednicu povodom Dana županije, no tom je prilikom poziv odbio i pobrojao razloge svoje odluke.

Kako kaže, županijski HDZ je odlučio njega izbjegavati i izolirati pa tako nitko nije došao na Dan općine Vojnić. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Poštovana Županice,
U ime svih stanovnika općine Vojnić i svoje osobno ime čestitam svima nama stanovnicima Karlovačke županije Dan naše županije.
Nažalost, neću se odazvati Vašem pozivu na svečanu sjednicu povodom obilježavanja Dana naše županije jer se bojim da biste Vi mogli imati posljedice što ste me pozvali. Prije nekoliko dana obilježen je Dan općine Vojnić na koji se nije odazvao niti jedan lokalni dužnosnik iz redova HDZ-a, a iz Županije su svi bili zauzeti do portira, pa nisu stigli čak ni čestitati mailom. Obzirom da je to odluka Županijske organizacije HDZ-a da se mene izbjegava i izolira koji sam bio član stranke 32 godine, a Vi ste to tek nedavno postali, smatram da bi moja nazočnost ugrozila Vašu blistavu karijeru u usponu. Pošto sam uvijek cijenio Vaš rad i trud, ne želim biti smetnja Vašem uspjehu.

U posjedu sam poruka i podsjetnika koje je ŽO HDZ slao svojim članovima. (info/foto: trend.com.hr)