Aktualno OG sada Ogulin

Memorijal Matija Capan počeo sinoć

Memorijal „Matija Capan“ održava se u znak sjećanja na prerano preminulog člana ŠRD Ogulin Matiju Capana, koji nas je pred nepune dvije godine iznenada napustio.
Memorijal je otvoren sinoć, predavanjem “Zaštita Tounjčice i Mrežnice – što dalje?” u konferencijskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Ogulin. Predavanje je održala Antonija Bišćan, ravnateljica javne ustanove za upravljanje zaštićenim područjima Karlovačke županije „Natura Viva“, a nazočnima se tom prigodom obratio i Tomislav Lipošćak, dopredsjednik Športskog ribolovnog društva Ogulin.

Memorijal se nastavlja predavanjem “Čagalj – inteligentni predator ili štetočina?”  u subotu, 4. svibnja 2024. godine, u 19,00 sati u konferencijskoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta Ogulin, koje će održati predsjednik LD Klek iz Ogulina, Elvis Vučić – Belin.
Natjecanjem u lovu pastrve umjetnim mamcima za kadete ŠRD Ogulin završit će ovogodišnji memorijal. Natjecanje će se održati u nedjelju, 12. svibnja 2024. godine na rijeci Dobri u Puškarićima.