Aktualno Sport

Tenis rezultati – Prva hrvatska liga za seniorke i OP TK Vrbovec do 10 godina

Prva hrvatska liga za seniorke, 1.kolo
TWEENER – OGULIN 3:2
Prije tjedan dana, 9. lipnja 2024. godine, započela je ovogodišnja “Prva liga za seniorke 2024.”. To je drugi rang natjecanja, jer iznad ove lige, igra se i Premier liga za seniorke. Seniorke TK Ogulin prvo kolo gostovale su u Zagrebu, a njihove protivnice bile su seniorke TK Tweener. Susret je završio ukupnim rezultatom 3:2 za TK Tweener.
Pojedinačni rezultati:
Maja Brnić – Kaja Jerak 6:3, 6:1
Miriam Šiljić – Angela Marnika 6:1, 7:5
Ema Ruter – Petra Bišćan 6:4, 4:6, 6:10
Ema Šiljić – Mia Jurašić 6:7, 2:6
Brnić/Šiljić – Marnika/Jurašić 6:4, 6:0
Prva hrvatska liga za seniorke, 2.kolo
OGULIN – HATK MLADOST 2:3
U subotu je odigrano 2.kolo Prve hrvatske lige, a seniorke Teniskog kluba Ogulin ugostile su HATK Mladost. U neizvjesnom susretu gošće su bile bolje i pobijedile sa 3:2.
Pojedinačni rezultati:
Kaja Jerak – Liv Šumak 0:1, predaja Jerak
Angela Marnika – Veritsa Yaneva 4:6, 3:6
Petra Bišćan – Ivona Erceg 6:0, 6:2
Mia Jurašić – Mia Taslak 4:6, 4:6
Jurašić/Marnika – Šumak/Yaneva 7:5, 6:3
Tenisačice Ogulina nakon prva dva kola imaju dva minimalna poraza, a u 3.kolu iduće subote gostuju u Zagrebu kod TK Ponikve.
OP TK Vrbovec do 10 godina
U pratnji trenera Marina Pavkovića sedmero dječaka i djevojčica Teniskog kluba Ogulin nastupilo je u Vrbovcu na još jednom turniru iz kalendara HTS-a do deset godina.
Kod dječaka, Tin Lipošćak osvojio je treće/četvrto mjesto u srebrnoj skupini, a Mihael Lončar drugo mjesto u brončanoj skupini
Kod djevojčica, Kaja Pavković osvojila je treće/četvrto mjesto u zlatnoj skupini, Eva Prebežić i Lucija Veršec – treće/četvrto mjesto u srebrnoj skupini, Amelia Ribić – drugo mjesto u brončanoj skupini, a Ariana Bulić – drugo mjesto u zelenoj skupini. Na ovom turniru nastupila je i članica TK Frankopan Ema Mihalić, koja je bila najbolja, odnosno osvojila je prvo mjesto u najjačoj, Zlatkoj skupini.