Aktualno OG sada Ogulin

Upisi u Gimnaziju i strukovnu školu Bernardina Frankopana

I ogulinska Gimnazija i strukovna škola “Bernardina Frankopana” objavila je Natječaj za upis učenika u I. razred za školsku godinu 2024./2025.. Ova ogulinska srednja škola u predstojećoj školskoj godini nudi učenicima mogućnost upisa u ukupno 4 obrazovna programa, a oni su: opća gimnazija, prodavač IG, web dizajner i hotelijersko-turistički tehničar. U svakom od navedenih programa slobodno je po 15 mjesta za buduće učenike. Potpisanu upisnicu za upis u 1. razred srednje škole ispisanu iz sustava upisi.hr potrebno je dostaviti osobno ili elektroničkim putem u školu 11.7., u vremenu od 8.00-15.00 sati.

Detaljne informacije vezane uz upis učenika u 1. razred možete pronaći na web stranici ove ogulinske škole.

Osim navedenih obrazovnih programa, u ogulinskoj Gimnaziji i strukovnoj školi “Bernardina Frankopana” od jeseni će biti nastavljena i provedba programa obrazovanja za medicinske sestre/tehničare opće njege. Iako će se nastava izvoditi u ovoj ogulinskoj školi, upisi u 1. razred se vrše preko Medicinske škole Karlovac, koja je i nositelj ovog programa.

U obrazovni program medicinska sestra opće njege/medicinski tehničar opće njege upisuju se dva razredna odjela (48 učenika) u matičnoj školi u Karlovcu te jedan odjel (20 učenika) na izdvojenoj lokaciji škole u Ogulinu. Informacije vezane uz upise u ovaj obrazovni program možete pronaći na web stranici Medicinske škole Karlovac.