Aktualno OG nekad Ogulin S vama kroz svaki dan

Maturalna večer maturanata ogulinske Srednje škole 1996. godine

Prošlo je nekih mjesec dana kako smo i ove godine ispratili maturante naših škola, koji su održali svoje maturalne večere i Maturijadu. Maturantsko vrijeme još je aktualno jer se sada naši maturanti bave polaganjem mature. Pa, kad smo već kod maturanata, odlučili smo vas podsjetiti na nekadašnje maturante i njihovu maturalnu večeru.

Stoga se vraćamo u 1996. godinu, točnije 28 godina unazad i pogledat ćemo nekoliko video zapisa sa Maturalne večeri maturanata ogulinske Srednje škole koja je, za razliku od danas, tada funkcionirala kao jedna škola. To znači da je bilo i puno više maturanata, što ćete vidjeti iz video materijala koje je uglavnom snimio tadašnji Foto studio Mario. Dijelove koje objavljujemo podijelili smo u nekoliko cjelina.

Vjerujemo da će vam biti zanimljivo “prebirati” po snimkama i po sjećanjima, pokušavajući prepoznati tko je tko. Mi smo to isprobali i dobro nam je išlo. Bit će da su to generacije koje se “dobro drže” i dobro danas nose tih 28 godina više.

Osim maturanta, lijepo se  kroz video  prisjetiti i svih onih profesora koji su tada u školi radili, posebice onih koji više nisu među nama.

Za kraj dodajmo, da je tadašnja Srednja škola Ogulin predvođena ravnateljem prof. Milanom Poljakom, svojim maturantima maturalnu večeru i zabavu organizirala u Crikvenici, u hotelu Omorika.

Nekoliko slika, u stvari screenshotova za ilustraciju, izvukli smo iz videa pa je zato kvaliteta takva kakva je 🙂

Sakupljanje pred školom  i polazak autobusima u Crikvenicu:

Mali odmor i okrijepa

Raspjevane maturantice dok se čeka smještaj u hotel:

Svečani ulazak te početak maturalne večeri i prvi ples

Plesno zagrijavanje uz domaće zabavne 🙂

Još malo plesa i pjevanja uz rock’n’rolić, Prljavce i Večeras je naša fešta