Aktualno Hrvatska i svijet Svijet

Užas u Engleskoj: Policija traži trostrukog ubojicu naoružanog samostrelom

Tri žene ubijene u kući u Hertfordshireu su supruga i dvije kćeri BBC-jevog komentatora utrka Johna Hunta, potvrđeno je.
Carol Hunt, 61, i dvije kćeri stare 28 i 25 godina, pronađene su teško ozlijeđene na imanju u Ashlyn Closeu, Bushey, u utorak, i sve su umrle na mjestu nesreće.

U tijeku je potraga kako bi se pronašao Kyle Clifford, 26, iz područja Enfielda, koji se traži u vezi sa smrću žena. Vjeruje se da je u Hertfordshireu ili sjevernom Londonu i da posjeduje samostrel, prenosi BBC.

Zamjenik Jon Simpson rekao je na tiskovnoj konferenciji u policijskoj postaji Hatfield da nitko nije uhićen u ovoj fazi i da je “možda korišteno i drugo oružje”. Incident je prozvao “užasnim”.

“Naš glavni cilj danas je zaštititi javnost i locirati Kylea Clifforda za kojim se traga zbog povezanosti s ubojstvom triju žena u slučaju za koji vjerujemo da je ciljan”, rekao je Simpson.

Prijatelji i kolege Hunta izrazili su šokiranost ovim zločinom.

“Nemoguće je shvatiti tu bol. Znaj da smo svi tu za tebe John. Volimo te prijatelju”, napisao je kolega komentator Matt Chapman na platformi X. (N1)