Aktualno OG sada Ogulin

Odluka o raspodjeli sredstava za proslavu Dana Grada Ogulina

Dva mjeseca nas dijele od početka ovogodišnje proslave Dana grada, koja će započeti 9. rujna i trajati će do 22. rujna. Pripreme za proslavu su u tijeku, pa je tako, između ostalog, na internetskoj stranici Grada Ogulina objavljena Odluka o raspodjeli sredstava po Javnom pozivu za dostavu prijedloga programa za proslavu Dana Grada Ogulina. Iz objavljene Odluke vidljivo je da će iz gradskog proračuna za usvojene prijedloge programa ogulinskih udruga Grad Ogulin izdvojiti ukupno 10.000,00 eura.

Tako ćemo u sklopu programa proslave Dana grada imati priliku uživati u brojnim sportskim, kulturnim i zabavnim sadržajima. Između ostalog, članovi Moto kluba “Vještice” organiziraju izložbu povodom obilježavanja 100-te obljetnice motociklizma u Karlovačkoj županiji, a očekuje nas i 2. izdanje manifestacije Domaće u zavičaju bajki, koju organiziraju članice ogulinske Udruge žena.

Niti ove godine neće izostati lovački kotlić, kojeg će nam pripremati članovi LD “Klek” Ogulin. Za sportski dio priče će se, kroz organizaciju turnira, pobrinuti ogulinske rukometašice i rukometaši, Stolnoteniski klub “Klek” organizirat će Bajkoviti stolni tenis, a Teniski klub “Frankopan” 26. tradicionalni turnir za rekreativce.

Više detalja o tome koliko je koja ogulinska udruga dobila novca za organizaciju svojih prigodnih aktivnosti i sadržaja možete pronaći i pročitati na službenoj web stranici Grada Ogulina.