Aktualno Sport

Turnir parova amatera u kuglanju

U organizaciji Caffe bara „Stella“ u subotu je u kuglani Klek odigran zanimljiv kuglački turnir: mogli su se prijaviti samo potpuni amateri koji nikad nisu bili registrirani za neki od klubova ili nisu nikad kuglali, a igrali su u parovima 2×30 bacanja. Prijavilo se 9 parova, odnosno 18 kuglača i kuglačica, a na kraju su najbolji bili Ankica Cindrić i Marijan Božić sa 204 srušena čunja.

 

Drugo mjesto osvojili su Lucija i Ivan Mareković sa 201, treći Ana Marija Luketić i Valentina Tonković sa 196, četvrti Grgur Marut i Katja Sabljak sa 190, peti Dori Sušanj i Tomislav Marković sa 188 čunjeva i tako dalje.
Sve sudionike turnira na kraju je prigodno nagradio i počastio domjenkom organizator turnira.

Za dva tjedna počinje i nova kuglačka sezona u kojoj će prvi krenuti drugoligaši, kuglači Kleka i Obrtnika te kuglačice Ogulina, ostala tri kluba s prvenstvom počinju nešto kasnije. No, koliko saznajemo, idućeg vikenda ipak će biti kuglanja u kuglani Klek, jer Ženski kuglački klub Ogulin organizira tradicionalni turnir kuglačica za Dan grada Ogulina, a postoji mogućnost odigravanja i muškog turnira.