Aktualno Sport

Nogomet – Ogulinci u Gornjem Mekušju odigrali neriješeno

1.Županijska liga – 3.kolo

VATROGASAC – OGULIN 3:3

U srijedu je odigrano 3.kolo prvenstva 1. Županijske nogometne lige, u kojem su nogometaši Ogulina gostovali u Gornjem Mekušju kod momčadi Vatrogasca. U dosta izjednačenoj utakmici na kraju je bio i takav rezultat, završilo je bez pobjednika, 3:3.

Poveli su domaći u 15.minuti, Sven Volf je izjednačio u 35.minuti, no pred sam kraj poluvremena Vatrogasac je opet poveo. U nastavku je opet zablistao Patrik Poljak, koji je s dva gola u 61.i 71.minuti preokrenuo rezultat u vodstvo Ogulina od 3:2, no samo nekoliko minuta kasnije nespretnom intervencijom Josip Sabo je postigao autogol i postavio konačni rezultat 3:3.

U ostale tri utakmice u Žakanju je Croatia 78 sa 1:0 pobijedila momčad Zrinskog Ozlja, u Karlovcu je Duga Resa pobijedila momčad Barilovića 3:1, a u Slunju je Dobra iz Novigrada pobijedila domaće sa 2:1.

Na tablici nakon 3.kola vodi Croatia 78 sa svih 9 bodova, Ogulin je drugi sa 7, Dobra treća sa 6 itd. Zanimljivo je da na tablici strijelaca vodi Patrik Poljak sa čak 11 postignutih golova u samo 3 utakmice.

U 4.kolu u nedjelju u 17 sati nogometaši ogulina gostuju u Malom Erjavcu kod Zrinskog Ozlja. (D.P.)