Aktualno OG sada Ogulin

Ski klub Ogulin nabavlja novi ratrak – pomozite i vi!

Prema riječima Denisa Salopeka, tajnika Ski klubaOgulin,  nedavno se krenulo u akciju nabavke novog ratraka,  stroja za uređenje skijaških staza”. Potreba za nabavom novog ratraka, pojavila se nakon što se na sadašnjem ratraku dogodio ozbiljan kvar, a čiji popravak iziskuje velik iznos. Kako se radi o stroju marke Bombardier koji je proizveden 1979. godine, s obzirom na specifičnost stroja i godinu proizvodnje, pronalaženje rezervnih djelova također predstavlja veliki problem. Zbog navedenih razloga primorani su krenuti u nabavu novog ratraka koji će u potpunosti odgovarati uvjetima uređenja staza na skijalištu Vučići u Ogulinu.
Procijena vrijednosti nabave je oko 140 tisuća kuna.  Iznos uključuje cijenu samog stroja, te sve realne i predvidive troškove do prvog korištenja.
Potreban novac  planiraju osigurati  vlastitim sredstvima,  ostvarenim kroz redovan rad kluba, a odnose se na članarine za 2018. godinu, prihod (donacije) sa skijališta Vučići, škola skijanja, organiziranje jednodnevnih izleta, organiziranje utrke paralel slaloma na skijalištu Vučići, prodaja dijela vlastite imovine. Osim toga, računaju i na
novčane priloge  i donacije članova kluba, simpatizera i trgovačkih društava, što predstavlja okosnicu cijelog plana nabave, jer s te osnove planiraju osigurati oko 60 tisuća kuna.
Priprema se i dobrotvorni koncert – SKI PARTY, koji će se održati u Dreams Rock Caffeu u Ogulinu, u petak 23.02.2018., a na kojem će svirati grupe The Speen band, Master band i Partiano;
Dogovorena je i  kružna autoutrke na snijegu u suradnji sa Auto klubom  Klek, koja će se održati sutra, u nedjelju, na Bazi, s početkom u 10 sati!

Ovisno o realizaciji financijskog plana, za donaciju će se obratiti i predstavnicima Grada Ogulina, Karlovačke županije i dugih institucija.

#BrumTraziNasljednika