Magazin Zabava

Karlovčanka Zrinka Cvitešić osvaja Hollywood – dobila ulogu u filmu Woodyja Harrelsona

Karlovčanka Zrinka Cvitešić koja iza sebe već ima zavidnu karijeru uskoro će nastupati i u jednom filmu u hollywoodskoj produkciji. Naime, poznati glumac Woody Harrelson radi film inspiriran jednom noći u Londonu kada je završio u zatvoru.
Film se zove ‘Lost in London’, a ono što je zanimljivo jest činjenica da će to biti prvi film koji će biti izravno ‘streaman’ u kinima! Drugim riječima – gledatelji će film gledati u kinima u isto vrijeme kada će se film snimati.
“Nitko do sad nije snimao film i uživo ga emitirao u kinima u isto vrijeme. Nitko nije bio toliko glup – sve do sada”, govori Harrelson u teaseru.
Osim Harrelsona u filmu glume njegovi prijatelji i kolege Owen Wilson i Willie Nelson, ali i naša Zrinka Cvitešić! Zrinka je već navedena među ulogama na IMDb-u.
Film je inspiriran stvarnim događajima koji su se dogodili Harrelsonu prije otprilike 15 godina. Tada je slučajno razbio pepeljaru u londonskom taksiju, što je pokrenulo niz događaja koji su ga na kraju doveli do toga da je noć proveo u zatvoru.
‘Lost in London’ bit će uživo prikazan u više od 550 kina 19. siječnja. Emitiranje filma uvelike se razlikuje od uobičajenog streamanja kazališnih predstava jer će se snimati na 14 lokacija diljem Londona i bit će snimljen u samo jednom kadru.

Izvor: Kaportal.rtl.hr