OG sada

Naprijed Luka!

U Francuskoj je u tijeku svjetsko rukometno prvenstvo. Među hrvatskim igračima je i Ogulinac Luka Cindrić! Kako navodi njegov kolega Dubravko Dragičević, rukometni trener iz Ogulina, Cindrić je poziv u reprezentaciju zaslužio ponajprije zbog sjajne sezone u Vardaru ( Makedonija) gdje je svojim sjajnim igranjem zaslužio epitet najboljeg  igrača lige prvaka. Pored toga, Cindrić je na  pripremnom turniru u Umagu bio najbolji igrač reprezentacije. Mnogi s nestrpljenjem isčekuju prvu utakmicu naših rukometaša u petak, protiv Saudijske Arabije. Dan poslije igrat će protiv Mađara. Nakon dana odmora naši će rukometaši u ponedjeljak, 16. siječnja zaigrati protiv Bjelorusije, a dva dana poslije čeka ih dvoboj s Čileom. Izabranici Željka Babića grupnu fazu natjecanja zaključit će utakmicom protiv aktualnih europskih prvaka Nijemaca u petak, 20. siječnja.

Dvoboji osmine finala na rasporedu su 21. i 22. siječnja, a igrat će se u Parizu, Lilleu, Albertvilleu i Montpellieru. Četvrtfinalne utakmice su 24. siječnja u ista četiri grada, dok će dvoboji polufinala te utakmice za odličja biti igrane od 26. do 29. siječnja u Parizu.

Luka Cindrić sigurno će prikovati pred tv ekranima mnoge naše sugrađane, koji s ponosom ističu kako je Luka naše gore list.