OG sada Ogulin

Nije bilo masovnog napuštanja HSP AS-a

HSP AS u Karlovačkoj županiji osim odmetnutog Željka Bokulića i par istomišljenika nije napustio nitko, poručili su danas iz Karlovca glavni tajnik stranke Pero Ćorić i dužnosnici gradskih podružnica Karlovac, Ogulin i Duga Resa te predsjednici najsnažnijih općinskih organizacija Generalskog Stola i Draganića.

Na taj način, kažu, dematirali su “neistine i laži koje je putem brojnih medija odaslao naš bivši čelnik iz Karlovačke županije Željko Bokulić”.

Na sastanku održanom u Hotelu Europa potvrdili su i da će ovih dana i druge stranačke podružnice potvrditi svoju vjernost pravaškom programu i lojalnost stranačkom vodstvu, ali i da će biti predstavljena brojna stranačka pojačanja.

– Slika govori tisuću riječi te na taj način demantiramo izjave pravaških izdajnika, ali i neutemeljeno prenošenje brojnih medija o izlasku cijele karlovačke organizacije i više stotina članova iz redova HSP AS koji su nedavno preplavili medijski prostor Karlovačke županije i šire. Dosljedno provođenje našeg programa i svepravaško okupljanje u sklopu našeg političkog projekta Pravaški kišobran, nema alternative. Pozivamo sve koji se prepoznaju u našem programu da nam se pridruže te da Karlovačku županiju i Hrvatsku uredimo po mjeri običnog hrvatskog čovjeka i onakvom kakvom su je sanjali hrvatski branitelji koji su je devedesetih godina s puškom u rukama stvarali, poručio je iz Karlovca Pero Ćorić dok su uz njega sjedili koordinator HSP AS za Karlovačku županiju Branko Škrtić, predsjednica Podružnice Generalski Stol Ivanka Malović, predsjednik Podružnice Draganić Jadranko Živčić i predsjednik Podružnice Duga Resa Rudolf Škrtić.

Na, kako ga nazivaju medijskom predstavljanju (na koji naš radio nije bio pozvan tek smo primili priopćenje da je održan) istaknuto je da će “HSP AS izaći na izbore u svim županijama i Gradu Zagrebu te da je zabranjeno predizborno ili postizborno koaliranje sa strankama koje baštine zločinačke programe Josipa Broza Tita i Jovana Raškovića, SDP-om i SDSS-om”.

– Preferiramo samostalni izlazak sa obaveznim isticanjem kandidata i stranačkih lista na razinama općina, gradova i županija, ali istovremeno vodimo intezivne razgovore oko sačinjavanja koalicijskih lista sa istaknutim pojedincima i strankama koje baštine iste ili slične vrijednosti kao mi u HSP AS, stoji među ostalim  u priopćenju HSP AS-a.

Izvor: Radio Mrežnica