OG sada Ogulin

SDP odlučio – kandidat za gradonačelnika Dalibor Domitrović!

U prostorijama stranke sastali su se članovi Gradskog odbora SDP-a Grada Ogulina i jednoglasno odlučili da će njihov kandidat za gradonačelnika, na predstojećim lokalnim izborima koji će se održati u svibnju ove godine, biti Dalibor Domitrović. Mnogi ga znaju po nadimcima Grumf i Žuti, a u politiku je, kako je rekao, krenuo pred nešto više od 4 godine i za to vrijeme stekao iskustvo kao gradski vijećnik. Zahvalio je članovima Gradskog odbora na jednoglasnoj podršci i obećao da će se i dalje boriti za bolji položaj ogulinskih obrtnika i poduzetnika, kojima i sam pripada, te će oformiti tim koji može i zna pobijediti na lokalnim izborima. Zalagat će se i za razvoj drugih grana gospodarstva i društvenih djelatnosti koje imaju za cilj pružiti mladima nadu u bolje sutra, a sve one koji su u potrazi za boljom budućnošću svoje mjesto pod suncem pronašli u drugim sredinama, pokušat će vratiti u rodni grad.

Predsjednik SDP-a Ivan Vuković dao mu je punu podršku u njegovim nastojanjima, istaknuvši da je ponosan na generaciju mladih ljudi koji su se u proteklih nekoliko godina profilirali u političare koji znaju što hoće, te smatra da je pred Daliborom Domitrovićem i njegovim timom budućnost, koja nije neizvjesna i koja će privući birače na izbore, posebno istaknuvši potrebu da se na birališta privuče što veći broj mladih. Upravo su mladi, kazao je Vuković, snaga koja treba odlučiti u kojem će smjeru i na koji način Ogulin zakoračiti u bolje sutra, koje neće biti određeno „partijskom“ ili bilo kojom drugom iskaznicom.

U nastavku sjednice, članovi Gradskog odbora raspravljali su o aktualnim problemima u Gradu Ogulinu, te zaključili da će se sljedećih nekoliko dana aktivno uključiti u poslove oko potpisivanja peticije za izmjenu urbanističkog plana uređenja naselja Ogulin, koju je pokrenuo njihov agilni gradski vijećnik Momir Jakšić, a u cilju boljeg uređenja naselja Struga i Ive Marinkovića i obnove zapuštenog prostora, te zaštite velikog broja malene djece od prometnih nezgoda.