OG sada Ogulin

Sanja Marković HDZ-ova kandidatkinja za gradonačelnicu?

Nakon što je SDP javno objavio službenu odluku stranke da njihov kandidat za gradonačelnika bude Dalibor Domitrović, zanimalo nas je jesu li i druge stranke odlučile koga će poslati u “borbu” za prvog čovjeka grada Ogulina.

Naša nastojanja baš i nisu bila uspješna, jer većina predstavnika stranaka kaže da o tome nisu još odlučili i da ćemo , kad to bude, dobiti službeno priopćenje.

Jedino što smo uspjeli čuti u kuloarima je da su se sastali članovi Gradskog odbora HDZ-a Grada Ogulina i da su, navodno, tajnim glasovanjem odlučili da će njihova kandidatkinja za gradonačelnicu biti Sanja Marković, a za njenog zamjenika dosadašnji najdugovječniji dogradonačelnik Tone Radočaj. Ovom je odlukom, kako kažu naši izvori iz HDZ-a, bio vidno nezadovoljan sadašnji gradonačelnik Jure Turković, te je revoltiran napustio sjednicu i prije njenog kraja.

Je li ova informacija točna, ili netko samo “baca patku” da izmjeri puls birača još ne znamo, ali vjerujemo da ćemo službene kandidate svih stranaka imati uskoro. Jer, svibanj je blzu, a vremena je svakim danom sve manje.