Sport

Zaslužili smo da s turnira odemo kao pobjednici

Manje od 24 sata nakon šokantnog poraza u polufinalu od Norveške imaju hrvatski rukometaši za pripremu utakmice sa Slovencima (večeras, 20:45 sati).
 Iako ih je poraz nakon promašenog sedmerac za pobjedu i produžetaka u kojima su propustili dva gola prednosti žestoko uzdrmao, hrvatski igrači poručuju kako imaju još snage za broncu.”Teško nam je. I nama i izborniku”, rekao je Jakov Gojun nakon utakmice u Parizu. Ovo je šesti poraz zaredom u polufinalima za hrvatske rukometaše.
“Sanjamo tu medalju, to finale i svake godine pobjegne nam za dlaku. Trebamo uzeti medalju kako god znamo. Zaslužili smo da s turnira odemo kao pobjednici, s medaljom oko vrata, da ovi mladi momci koji su prvi put na turniru osjete kakav je to osjećaj.”
Slično razmišlja i Tin Kontrec.
“Došli smo do tog penala za pobjedu, ali ne smijemo ništa zamjeriti Zlatku. Odigrao je odličnu utakmicu i odličan turnir. Moramo skupiti snage i otići doma s medaljom.”
Svima je jasno da su igrači na terenu Bercyja dali sve od sebe.
“Kada dođemo u svlačionicu, moći ćemo jedni drugima pogledati u oči. U prve smo četiri ekipe svijeta”, poručio je Luka Stepančić koji je iz igre izašao krvav. (indeks.hr)