Krule Kruloteka

Jedan se bojao rata… drugi mira

Plenkara nije gulio vojni rok zbog anemije… a Božo zvani Ćuprija zbog slabovidnosti.
Evo… uzeti ću sebe za primjer kad je riječ o slabovidnosti. Naime… ja vam nemam 70% lijevog oka. Rođen sam sa oštećenim živcima lijevog oka. Kad odete kod očnog pa čitate ona slova… ja sa lijevim okom vidim samo ona prva dva slova u gornjem redu… sve drugo ne vidim. Kako je to tako od rođenja, ulogu lijevog oka kod mene je preuzelo desno oko na koje vidim bolje od svih vas… jer to je tako… kad ostanete bez sluha na jednom uhu, drugo uho se više trudi čuti… tako vam je i sa očima. Redovito idem na liječničke preglede ne bi li dobio produženje vozačke dozvole. Vozačku imam 15tak godina… nikad nisam skrivio prometnu nesreću. 15 godina bauštelarim i čuvam to jedino desno oko jer ako bi se oštetilo… bio bi na neki način invalid… ne bi ništa vidio. Da, gulio sam vojni rok, no to nije bit ove priče i ne lovite se na to… vojni rok, jel ono.
Što je bitno? Zašto ja ovo israh?… zato da i najvećem idiotu bude jasno kako su ova dva NAMJERNO izbjegla služenje vojnog roka… i jebo vojni rok… oni su zajebali sistem… to je najbitnije i najtragičnije… zajebali su sistem države kojom danas upravljaju… mojom državom… njihovom sigurno ne… vezu im roditeljsku jebem koja je povučena nebil sistem zajebali.
Inače da znate… Plenković je fakultet završio 1993. godine i zakačio bi ga rat nakon vojnog roka… Ćuprija je puno mlađi, njega bi zakačio samo vojni rok.
Jedan se bojao rata… drugi mira.
Gore ne može