OG sada Ogulin

Mobilne fiskalne blagajne

 

Program radi na android tabletima i pametnim telefonima. Omogućava moderno, pouzdano i user-frendly blagajničko poslovanje, zato je neophodan za svakoga, tko direktno prodaje na terenu ili u trgovini, bavi se uslužnom djelatnošću ili prodajom na tržnicama i sajmovima. Podsjećamo i na novu zakonsku regulativu, prema kojoj od 01. srpnja svi koji rade gotovinom i karticama moraju imati fiskalnu blagajnu, dakle čak i naše drage bakice koje prodaju na placu.

Tvrtka Genije iz Ogulina nudi jednostavno rješenje za uslužne djelatnosti i trgovine, za rad u uredu ili na terenu. Direktor ove tvrtke Ivica Božičević kaže nam:

“Radi se o cjjelovitom rješenju za blagajničko poslovanje koji korisniku omogućuje vođenje prometa po korisniku, izvoz podataka za računovodstveni servis, jednostavne izvještaje i prodajne analize.Funkcionalnosti su prilagođene vašoj djelatnosti”.

OGP – Kome su mobilne fiskalne blagajne ponajprije namijenjene? 
Mobilne blagajne zamišljene su kao rješenje s vrlo širokom primjenom i prodaju se svim segmentima korisnika. Koriste ih mali obrtnici, cvjećari, dimnjačari, frizeri, ugostitelji, turistički radnici…trgovačke tvrtke (komisionalna i mobilna prodaja), veliki poslovni korisnici s mrežama malih prodajnih mjesta, te mnogi drugi”.

OGP – Što čini jednu kompletnu mobilnu fiskalnu blagajnu?

Komplet čini program na android  i windows platformi , mobilni printer na baterije (bluetooth povezanost, 10 sati rada s jednim punjenjem) te smart telefon ili tablet.

OGP – Što kada se korisnik nađe na području bez interneta, odnosno mobilnog signala?

Mobilna blagajna radi vrlo brzo već u područjima pokrivenosti signalom, što je danas stvarno svugdje. Ako blagajna u nekom trenutku ostane bez internetske veze, ili veze sa serverima Porezne uprave, ona će izdati račun, naravno bez JIR-a, te naknadno poslati podatke u Poreznu. Dakle, prijenosna fiskalna blagajna omogućuje mobilno izdavanje fiskalnih računa u bilo koje vrijeme i u bilo kojoj prilici.

OGP – Nudite li edukaciju na lokaciji korisnika, naplaćujete li to dodatno?

U sklopu usluge korisnik dobiva instalaciju i edukaciju na lokaciji po dogovoru, te svu potrebnu dokumentaciju za knjigovodstvo?

OGP – Gdje i kako se zainteresirani mogu javiti?

Mogućnosti i kombinacija ima jako mnogo i usluga se može prilagoditi svakoj poslovnoj osobi. O tome naravno ovise i cijene a napominjem da je uslugu mobilne blagajne moguće kupiti, ali i unajmiti. Sve informacije o proizvodima, rješenjima mogućnostima potražite na stranici Genije.hr, ili u našem uredu u Ogulinu, na adresi Alojzija Stepinca 2. Mogu nam se javiti i na broj 531-662 i mobitel 098-98-33-551. Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)