Aktualno OG sada

Neven Vujnović predsjednik SDSS-a Ogulina

U Drežnici je održana Izborna skupština Samostalne demokratske srpske stranke, Gradske organizacije Ogulin. Na skupštini su izabrani članovi tijela Gradske organizacije koji će je voditi  u narednom periodu.

Za predsjednika Gradske organizacije izabran je Neven Vujnović, mag. ing. el., iz  Ogulina, dosadašnji potpredsjednik  Gradske organizacije i vijećnik u Gradskom Vijeću Grada Ogulina. Za potpredsjednika je izabran Neven Ivošević, mag. ing. el., iz Otoka Oštarijskog, dosadašnji član Izvršnog odbora Gradske organizacije SDSS-a. Za sekretara je izabran Siniša Jaković iz Donjih Dubrava, predsjednik SKD Prosvjeta, Pododbor Donje Dubrave. Uz navedene, izabrani su članovi Izvršnog i Nadzornog odbora Gradske organizacije, kao i delegati u skupštini Županijske organizacije SDSS-a Karlovačke županije.

“Tijekom održavanja skupštine svi prisutni iskazali su potrebu za konsolidacijom Gradske organizacije SDSS-a u Ogulinu nakon odlaska dijela članstva, pripremom za slijedeće lokalne izbore, te nastavkom kontinuiranog djelovanja na području Grada Ogulina”-izjavio je za OG Portal novi predsjednik SDSS-a.

             Izbornoj skupštini je prisustvovao povjerenik SDSS-a za Karlovačku županiju i načelnik općine Krnjak  Dejan Mihajlović, koji je izrazio potporu novom vodstvu SDSS-a u Ogulinu, obećavši pomoć radu stranke u Ogulinu sa svih razina.