Na parkiralištu u Dugoj Resi noćas izgorio automobil

U tijeku je policijski očevid na Trgu hrvatskih mučenika u Dugoj Resi, gdje je noćas oko 1.50 sati planuo osobni automobil karlovačkih registracijskih oznaka 37-godišnjeg vlasnika. Bio je parkiran ispred stambene zgrade.
Policija navodi da se automobil zapalio na zasad neutvrđen način pa se sumnja da je požar namjerno podmetnut. Izgorio je prednji dio automobila, a vatra je zahvatila i oštetila i osobni automobil koji se nalazio parkiran pored ovog plamtećeg. Oštećen je 61-godišnji vlasnik automobila.
– Požar su ugasili vatrogasci iz DVD-a Duga Resa, na mjestu događaja najavljen je očevid koji bi trebao rasvijetliti okolnosti događaja.
Vlasnik je policajcima rekao da ne zna zašto bi mu netko zapalio automobil, te misli da se nikome nije zamjerio kao i da je u pitanju vandalski čin. Kako saznajemo, automobil u plamenu probali su susjedi ugasiti vatrogasnim aparatom, ali su ipak na koncu stvar riješili vatrogasci. 61-godišnji vlasnik Fiata Punto koji se nalazio odmah do gorućeg automobila nekako ga je uspio preparkirati pa je šteta ipak manja. (tekst i foto kaportal.hr)

Facebook Comments