OG sada Ogulin

OG Portal poziva gradske vijećnike!

Poštovani čitatelji, kao što ste, vjerujemo, primjetili, OG portal ima predviđenu kolumnu “Moj stav”. Naša je ideja da svoj stav iznose gradski vijećnici, te ih i ovim putem pozivamo da nam se jave, iako će dobiti naš službeni dopis i poziv na suradnju.

 

Poštovani vijećnici,

U našem smo gradu pokrenuli portal pod nazivom OG Portal, sa željom da objektivno i pravovremeno izvještavamo o svim događajima u našem gradu, pa i šire.

Portal su pokrenuli dugogodišnji radijski novinari koji za sad rade volonterski, ali koji žele da se glas naroda i za narod čuje, te ćemo u tom smislu pokušati ostvariti suradnju sa ostalim sličnim udrugama, ali i institucijama, te pojedincima.

Stoga vam dostavljamo i ovaj dopis, sa željom da se svi vi, kao gradski vijećnici, uključite u stvaranje jedne objektivne slike o našem gradu, te vas pozivamo na suradnju.

Predlažemo da svi vijećnici koji žele, na našu mail adresu [email protected], dostavljaju (u dogovoru sa uredništvom portala), svoje tekstove u kojima se možete osvrnuti na sve, po vama, zanimljive događaje u našem gradu. Bez obzira je li riječ o proračunu, društvenim zbivanjima, vašem stavu o radu gradske vlasti, prijedlozima, ili komentarima, rado ćemo objaviti tekstove koji na primjeren i kulturan način daju sliku o stanju u gradu i iznose vaš stav o aktualnim događajima.

U koliko želite surađivati s nama, javite nam!

Sve vas pozdravlja ekipa  OG Portala!