SDP i HNS: Neka vijećnik podnese ostavku!

Klub vijećnika SDP-a i HNS-a Grada Ogulina medijima s područja našeg Grada i županije, uputio je priopćenje, u kojem stoji:

Poštovani!

U medijima se posljednjih dana govori i piše ( a u kuloarima još i više) o jednom gradskom vijećniku koji je priveden u Policijsku postaju Ogulin, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela “Mamljenje djece za zadovoljenje spolnih potreba”.

Obzirom na činjenicu da u Gradskom vijeću Grada Ogulina Klub vijećnika SDP-a i HNS-a ima sedam vijećnika, ovim putem izvješćujemo javnost da niti jedan od naših vijećnika nije uhićen zbog sumnji u ovako gnjusno djelo.

Oštro osuđujemo postupak našeg kolege, bez obzira o kome je riječ, te ga pozivamo da iz moralnih razloga podnese ostavku. Ne želimo presuđivati nikome unaprijed, ali smatramo da do okončanja postupka nema što tražiti u našim redovima. Ako se utvrdi da nije kriv, javno ćemo mu se ispričati, ali u suprotnome zaslužuje najoštriju, zakonom propisanu kaznu.

Ovim putem pozivamo predsjednika Gradskog vijeća Grada Ogulina Milana Sabljaka, da se i on javno izjasni što misli o ovom slučaju i da poduzme sve kako bi se utvrdilo o kome je riječ i može li taj vijećnik i dalje obnašati svoju vijećničku dužnost.

S poštovanjem!

Klub vijećnika SDP-a i HNS-a Grada Ogulina

Facebook Comments

No announcement available or all announcement expired.