Aktualno Ogulin Sport

Donacija za ogulinske košarkaše

Na inicijativu trenera i uz pomoć prijatelja Košarkaškog kluba Ogulin, prikupljena su sredstva za kupnju garniture košarkaških lopti koje će se koristiti za trenažni proces škole košarke i mlađih uzrasta kluba, rekao je za OG Portal Boris Grgurić, predsjednik Košarkaškog kluba Ogulin.
“Kupljeno je 15 lopti i to isključivo darovima pojedinaca,  koji su,  ili nekada bili članovi kluba, ili su prijatelji sporta, tako da se još jednom pokazalo da uz malo dobre volje i puno osobnog truda i u ovome gradu može nešto pomaknuti na bolje. Isto tako, prikupljen je materijal za izradu potrebne košare za spremanje ovih lopti, a košaru je izradio roditelj jednog od članova kluba. Čisto da ne stavljamo ljude u neugodan položaj nećemo im poimence zahvaljivati, nego im svima upućujemo javno jedno veliko HVALA uime svih članova kluba” završava  Grgurić, ne krijući svoje zadovoljstvo.
Na kraju, podsjećamo sve ljubitelje košarke u Ogulina na subotnju utakmicu u kojoj će, nakon poduže stanke, košarkaši, seniori KK Ogulin ugostiti košarkaše iz Otočca i to u školskoj sportskoj dvorani u središtu grada. Početak je u 20 sati.