Aktualno OG sada Ogulin

“HNS će pokazati što znače promjene”

U pratnji ogulinskog čelnika HNS-a Darka Vukelića, kandidatkinja za županicu Karlovačke županije Marina Novaković Matanić, održala je ispred gradske uprave tiskovnu konferenciju, na kojoj je oštro kritizirala aktera najaktualnije teme u Ogulinu, gradskog vijećnika koji je uhićen zbog sumnji u pedofiliju.
Nada se da će sankcije snositi i žao joj je što iz njegove stranke već nisu reagirali, ne želivši ga imenovati.

 

 

Marina Novaković Matanić je navela da će i dalje biti s građanima na terenu, kao što je radila i dok je bila gradska vijećnica Karlovca i vjeruje u promjene, te dodaje:

 

 

“Imamo KARLU koja apsolutno ništa ne radi, koju svi plaćamo, a oni plaćaju konzultantske firme, čak i iz Bjelovara! Što onda u KARLI rade? Ništa” -istakla je Marina Novaković Matanić.
Najavila je puno promjena u županiji, kaže da neće tolerirati nerad županijskih struktura, a što se tiče zdravstva rekla je:
“Neću dopustiti da se zatvori Opća bolnica Ogulin. Priče o tome se neće dogoditi. Vi ne možete putovati na preglede u Zagreb, Rijeku i druge gradove. Županija za bolnicu mora naći rješenje i ja ju vidim kao mogućnost za razvoj medicinskog turizma”.
Bjelolasicu treba, po njenim riječima, vratiti gradu ili županiji i kad postane županica razgovarat će sa svim gradonačelnicima i načelnicima o njihovim problemima, bez obzira iz koje stranke dolazili, što sada, kaže, nije slučaj.
“HNS će pokazati što znače promjene. Najuspješniju županiju u Hrvatskoj, Međimursku, vodi upravo HNS. Aktualni gradonačelnik Karlovca i kandidat za župana Karlovačke županije Damir Jelić, nije napravio ništa od Grada Karlovca, ništa se veliko nije dogodilo. Karlovačka županija zaslužuje puno bolje”- zaključila je Marina Novaković Matanić.