Aktualno Županija

Jelić očekuje pobjedu sa timom za projekte

Dobar tim, od kojeg očekuje pobjedu na lokalnim izborima, predstavio je danas kandidat HDZ-a za župana Karlovačke županije Damir Jelić u sjedištu stranke na Mažuranićevoj obali u Karlovcu.
Sa subotnjim dolaskom premijera Plenkovića, simbolično je Jelić krenuo u kampanju sa dvije kandidatkinje za dožupanice Martinom Furdek Hajdin i Vesnom Hajsan Dolinar piše Radio Mrežnica.
– Sa takve dvije zamjenice mogu mirno spavati. To su dvije osobe koje nisu od politike i iz političkog menadžmenta već su okrenute projektima. Očekujem stoga osjetno aktivniju županiju po pitanju projekata na cijelom području, najavio je Jelić nabrojavši niz projekata od rada na izdavanju dozvola za legalizaciju HS produkta, izgradnje i uređenja četiri vrtića, uređenja Muzeja Domovinskog rata na Turnju, Aquatike te uskoro i Muzeja Nikole Tesle… na kojima su on i Furdek Hajdin zajednički radili i koji su imali cilj povećati broj radnih mjesta, turistički potencijal Karlovca i razvijati socijalnu osjetljivost prema ranjivim skupinama.
Furdek Hajdin je naglasila kako želi da se način i trud iz Grada Karlovca sada preseli i na županiju.
–  Misija je realizirati kapitalne projekte i donijeti promjene na cijelo područje Karlovačke županije.
Dok je Hajsan Dolinar dodala da Županiji treba mlad, iskusan i inovativan tim.
– Prema onome što vidim više smo nego spremni preuzeti tu odgovornost.
Na pitanje RM-a što očekuje od kampanje i izbora, Jelić je odgovorio da ide na pobjedu, a hoće li to biti utakmica sa ili bez produžetaka nije želio špekulirati.
– Razumijem sve one koji su se kandidirali, dobrodošli su. Sada kreće jedan kampanjski dio razgovora i toplo nadam se da će ostatni na razini pristojnosti. Trudit ću se ići u tom smjeru, naglasio je Jelić. (tekst&foto; radio-mreznica.hr)