Aktualno OG sada Ogulin

Radionice o EU fondovima za poljoprivrednike

Srpsko narodno vijeće u Zagrebu u suradnji s gradskom organizacijom SDSS-a u Ogulinu, organizira informativnu prezentaciju o EU fondovima za poljoprivrednike. Cilj kampanje je informirati i pripremiti poljoprivrednike  za korištenje sredstava namijenjenih mladim poljoprivrednicima i malim poljoprivrednim gospodarstvima iz Programa ruralnog razvoja.

Na radionicama će se govoriti o sljedećim podmjerama Programa ruralnog razvoja RH: 6.1. “Potpora za pokretanje poslovanja mladim poljoprivrednicima”,  6.2. “Potpora ulaganja u pokretanje nepoljoprivrednih djelatnosti u ruralnim područjima”, 6.3. “Potpora razvoja malih poljoprivrednih gospodarstava” i 6.4. “Ulaganje u stvaranje i razvoj nepoljoprivrednih djelatnosti”.

Primjerima poljoprivrednika koji su proveli svoje projekte iz mjere 6. želimo unaprijediti spoznaje poljoprivrednika i doprinijeti pokretanju razvojnog ciklusa na nerazvijenim područjima, kojima je poljoprivreda osnovna ekonomska djelatnost.

Prezentacije će se održati u ponedjeljak, 20. veljače u Domu Omladine u Drežnici, sa početkom u 18:00 sati. Tijekom ožujka planira se slična prezentacija i u gradu Ogulinu.

Za više informacija zainteresirani se mogu javiti na mail [email protected].