Županija

Dejan Mihajlović na čelu županijskog SDSS-a

Dosadašnji povjerenik SDSS-a za Karlovačku županiju Dejan Mihajlović i načelnik općine Krnjak, izabran je jednoglasno za novog predsjednika te stranačke organizacije u Karlovačkoj županiji, na Izbornoj skupštini održanoj u Karlovcu, saznajemo iz priopćenja koje je medijima uputila ova stranka. Skupštinu su uveličali potpredsjednik SDSS-a, predsjednik Skupštine SDSS-a i saborski zastupnik prof.dr.sc. Milorad Pupovac, predsjednik Izvršnog odbora SDSS i zamjenik župana Sisačko moslavačke županije Bogdan Rkman i predsjednik županijske organizacije SDSS-a Sisačko moslavačke županije i načelnik općine Gvozd Branko Jovičić,
– Stranka je postojana, nije nastala preko noći pa tako stranku nije bilo ni moguće rasturiti preko noći što su neki htjeli, imajući pretjerane ambicije nažalost uz pomoć nekih velikih političkih stranaka. To je dovelo do raskola u stranci i dio članova je napustio stranku. Ostvarili smo ipak dobre rezultate, posebno u izborima za vijeća SNM, no i tu je raskol učinio svoje. Ljudi nam se vraćaju pa smo u zadnje vrijeme učlanili više od stotinu novih članova – rekao je u svom izvještaju Dejan Mihajlović. Od glavnih zadataka je istakao predstojeće lokalne izbore. Rekao je da vjeruje u ljude koje su izabrali s obzirom da su kvalitetniji od onih kandidata iz konkurentskih stranaka. Izrazio je vjeru da će se na ovim izborima ostvariti bar isti rezultat kao i na prethodnim izborima, ako ne i bolji.

Pred nama je još dosta posla posebno u konsolidaciji stanja u stranačkoj organizaciji u Karlovačkoj županiji. Bit će još mnogo pokušaja destabilizacije naše stranke. Vi dobro radite svoj posao i tako nastavite. Predstojeći izbori će nam biti prvi test. Dobro je da u Vojniću, Plaškom i Slunju jača utjecaj SDSS-a. – kazao je Milorad Pupovac, koji je obavijestio prisutne da je izvršeno okolčavanje i da će uskoro započeti izgradnja novog mosta na Korani u Veljunu, koje je nabujala Korana odnijela prije par godina. Milanovićeva vlada je osigurala 10 milijuna kuna za most, a sa ministrom Butkovićem su dogovorena i dodatna sredstva, jer prije izgradnje mosta treba napraviti i asfaltirati pristupne ceste sa državne ceste D1. Pupovac je posebnu podršku dao organizaciji u Ogulinu sa svih razina stranke, kako bi se već jednom počeli rješavati problemi a posebnu pažnju treba posvetiti Drežnici, Jasenku i ostalim selima oko grada Ogulina. Za potpredsjednike ŽO SDSS-a su izabrani Neven Ivošević iz Ogulina i Đuro Šaula iz Vojnića. Izvršni odbor Županijske organizacije broji jedanaest članova, a izabrani su Nada Coha, Predrag Mandić, Mirko Martinović, Natalija Koprenica, Dušan Žiža, Mane Boca, Neven Vujnović, Nikola Grba i tri prva čovjeka iz županijske organizacije. Za glavni odbor SDSS-a izabrani su Dejan Mihajlović, Neven Vujnović, Mirko Martinović, Natalija Koprenica i Nikola Grba.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA