Aktualno Sport

Rukometaši Ogulina pobjedonosno u gostima!!

Rukometaši Ogulina odigrali su večeras  (25.veljače) prvenstvenu utakmicu 3.HRL-zapad u Rijeci protiv Kozale 2. Utakmicu s Kozalom kontrolirali su od prve do zadnje minute ne dopustivši domaćinima iznenađenje koje bi ishod odvelo u neželjenom smjeru. Brzim protokom lopte sa završnicom prema golu učinili su protivnika nemoćnim pa su Riječani po završetku utakmice čestitali mladim rukometašima Ogulina na zasluženoj pobjedi i osvojena dva boda. Pobjedom 31:27 vračaju se u pobjedonosni ritam te zakazuju susret s publikom Ogulina u subotu, 4.ožujka u 19:30 kad će odmjeriti snage s Rukometnim klubom Poreč.

Golove za Ogulin su postigli: Filip Gašparović (10),Patrik Kaldi (8), Toni Puškarić (6), David Stipetić (3), Antonio Drašković (3) te Marijan Vuković (1).Igrali su Alen Stipetić i Mateo Kolaković uz sjajnu golmansku potporu Josipa Vučića.

foto: RK Ogulinfoto: RK Ogulinfoto: RK Ogulinfoto: RK Ogulinfoto: RK Ogulinfoto: RK Ogulin

 

Uz fotografije donosimo vam i dva kratka video isječka na kojima se vidi izvanredna obrana penala golmana Josipa Vučića te kontra Filipa Gašparovića. (video:RK Ogulin)