Aktualno Sport

Vrijedna pobjeda kuglačica

 U petak navečer u kuglani Klek odigrana je utakmica 1.kola Kupa Karlovačke županije između kuglačica Ogulina i Karlovca, trenutno vodeće ekipe Druge lige zapad. U odličnoj utakmici u kojoj se pobjednik nije znao do posljednjeg bacanja, ogulinske kuglačice zabilježile su vrijednu pobjedu sa 6:2, u čunjevima je bilo prvoligaških (za obje ekipe) 3306:3282.
                Za ŽKK Ogulin igrale su Ana Karas 534, Venesa Bogdanović 577 (najbolja igračica utakmice), Ana Gerovac 520, Anamarija Grdić 573, Barbara Žilić 551 i Ivana Neralić 551, a zaŽKK Karlovac Martina Čoko 550, Nikolina Čoko 545, Marija Bočkaj 576, Katarina Čurilović 510, Lidija Kos 536 i Ivona Škalamera 565.
                Ovom pobjedom kuglačice Ogulina plasirale su se u finale Kupa Karlovačke županije, u kojem će igrati u Ogulinu protiv Kupe iz Ozlja. Ovo je ujedno bio i odličan trening mladih kuglačica Ogulina, koje u nedjelju igraju u Zagrebu na ekipnom prvenstvu Hrvatske za mlađe juniorke (do 18 godina) na kojem su prošle godine osvojile 3.mjesto.
Na slici: Najbolje u redovima Ogulina sinoć, Anamarija Grdić i Venesa Bogdanović, večer prije u Slunju nagrađene kao najbolje mlade sportašice Karlovačke županije sa ostvarenim rezultatom.(ŽKKOgulin)