Aktualno OG sada Ogulin

Među njima i 13 iz Ogulina

Na ažuriranoj listi srama poslodavaca koji ne isplaćuju plaće ima i 70-ak onih iz Karlovca i Karlovačke županije

 

Među 3.423 poslodavca, koji zapošljavaju 10.670 radnika a pritom im ne isplaćuju plaću ima naravno i onih u gradu Karlovcu te drugim gradovima i općinama u Karlovačkoj županiji – o tome piše danas KAportal.
Prema ažuriranom popisu Porezne uprave za 2016. godinu vidljivo je da 33 poslodavca iz Karlovca nisu podmirili sva potraživanja prema svojim radnicima. Zanimljivo je da se većinom radi o j.d.o.o.-ima koji su nedavno i osnovani, a najveći je broj onih poslodavaca koji duguju plaću sami sebi, odnosno imaju po jednog zaposlenog, vjerojatno vlasnika poduzeća. Na “listama srama” vidljivo je, uz ime tvrtke ili fizičke obrte, koliko osoba zapošljavaju te za koje mjesece tijekom godine nisu isplaćene plaće.
Od gradova najviše neisplatitelja ima drugo veće županijsko središte Ogulin, njih 13, slijedi Duga Resa s tri dok Slunj i Ozalj nemaju takvih tvrtki. No ima ih u općinama po dvije u Vojniću i Draganiću, te po jedna u Netretiću, Žakanju, Josipdolu, Lasinji i Krnjaku. Među neisplatiteljima nisu samo tvrtke, ima i zadruga, pa i onih braniteljskih.
Neisplatitelja plaća ima i među fizičkim osobama, odnosno obrtima. U Karlovačkoj županiji ih je po četiri u Karlovcu i Ogulinu, te po jedna u Dugoj Resi i Ozlju. (kaportal.hr)

POGLEDAJETE LISTE NEPLATITELJA POREZNE UPRAVE
Listu neisplatitelja plaća – Pravne osobe
Listu neisplatitelja plaća – Fizičke osobe