OG sada Ogulin

U Školi nogometa i dvije djevojčice!

“Škola nogometa od 2010. godine nije u sastavu NK Ogulin nego samostalno djeluju. Pod NK Ogulin su juniori i seniori, a ostali spadaju u Školu nogometa Ogulin, od 2001. do 2009. godine, uzrasti Karlići, 2008. i mlađi, zatim Limači 2006. i mlađi, 2 ekipe, te mlađi pioniri 2004. i mlađi i stariji pioniri 2001. i mladi” doznajemo u razgovoru sa Daliborom Turkaljem, predsjednikom Škole nogometa.

On nam je rekao da ukupno imaju 90 mališana, treneri su veteran Ivica Kučinić, Mijo Salopek, Antonio Bogović, Igor Cindrić, Mihael Francetić i Robert Lipošćak. Uz predsjednika Dalibora Turkalja, tu je i tajnik Oliver Perković (Olja), a u Izvršnom su odboru još i Marin Kolić, Alen Salopek i Dragan Kolić.

Natječu se u Nogometnom savezu Karlovfačke županije, surađuju sa ostalim školama i nogometnim klubovima od Skradina do Istre i Zagreba.

Sudjeluju na turnirima kad nije natjecateljska sezona, a riječ je o velikom pogonu kojima ima i dosta troškova. Samo na putovanja, kaže naš sugovrnik, godišnje troše 60-ak tisuća kuna.

Treninzi se održavaju od ožujka do listopada na otvorenom, a trenutno u sporskoj dvorani.

Članarina iznosi 150 kuna mjesečno, a u koliko je dvoje djece u klubu, jedno je plaćanja oslobođeno.

Svake godine zadaju si jedan projekt, lani je to bila nabava sportske opreme za što je izdvojeno 60 tisuća kuna. Kupili su dresove za svih pet kategorija, sporstke torbe, zimske jakne i komplet trenirka.

Ove godine u planu im je bilo kupiti kombi što su i učinili od ušteda i donacija, a za to je zaslužan Vedran Puškarić iz Opće bolnice Ogulin, od koje je kombi kupljen.Tehnički dio odradili su, kaže Turkalj, Mario Pavić i Jure Turković.

Zanimljivost je to da sada ima u klubu dvije djevojke! To su Leonarda Sertić i Stela Štimac, koje su probile led i vjerujemo da će im se pridružiti i druge djevojčice koje vole nogomet!

LimačiLimači 2Mlađi pioniriPioniriKarlići