Aktualno Sport

Iz stolnog tenisa

Stolnotenisačice  STK Klek-a se ovog vikenda u Ogulin vratile s dva poraza, a stolnotenisači s jednom pobjedom i jednim porazom.
Stolnotenisačice Kleka igrale su 10. kolo I. HSTL – zapad, u gostima u Vrsaru protiv istoimenog kluba, a zatim u Jadranovu protiv STK Sveti Jakov. U oba susreta zabilježile su poraz. Prvi susret je igran protiv  vodećeg na tablici STK Vrsara i izgubljen rezultatom 4 : 1. Za Klek je jedinu pobjedu ostvarila Marijana Rendulić. U drugom susretu, stolnotenisačice Kleka su nakon Vrsara otputovale  prema Jadranovu gdje su igrale protiv treće plasirane momčadi  STK Sveti Jakov i glatko izgubili rezultatom 4 : 0. Na tablici I. HSTL – zapad nakon odigranog 10. kola stolnotenisačice Kleka zauzimaju posljednje 8. mjesto.
U slijedećem 11. kolu I. HSTL – zapad stolnotenisačice Kleka su slobodne.
Također, ovog vikenda, nastupili su i stolnotenisači Kleka koji su u 10. kolo III. HSTL – regija srednja Hrvatska, igrali u gostima u Svetoj Nedelji, potom u Stubičkim Toplicama. Prvi susret igran je protiv  STK Svete Nedelje – Novaki II u kojem su naši stolnotenisači tijesno ali zasluženo pobijedili rezultatom 4 : 3. Za Klek je dvije pobjede donio Andrej Dubić, a po jednu pobjedu Dražen Sušanj i Deni Turković.  U drugom susretu stolnotenisači Kleka igrali su u Stubičkim Toplicama protiv STK Stubice i izgubili rezultatom 4 : 3. Malo je nedostajalo da se stolnotenisači Kleka vrate s dvije pobjede. Po dvije pobjede kao u prethodnom susretu za Klek ostvario je sve bolji Andrej Dubić, jednu pobjedu par Andrej Dubić – Deni Turković, a još su nastupili Filip Dubić i Dražen Sušanj. Ovim rezultatima STK Klek od 11 klubova zauzima 8. mjesto s osvojenih 22 boda , te omjerom 6 pobjeda, 10 poraza.
U slijedećem 11. kolu III. HSTL – regija srednja Hrvatska stolnotenisači Kleka dočekuju STK Zabok II, a zatim dočekuju i stolnotenisače iz Krapine, odnosno STK Zagorec – mladi.