Aktualno Sport

Rukometaši Ogulina srušili vodeći Buzet

Rukometaši Ogulina odigrali su u subotu, 1.travnja prvenstvenu utakmicu 22.kola 3.HRL-zapad protiv vodeće momčadi Buzet 2. U pravoj navijačkoj atmosferi, vođeni sjajnom publikom pobijedili su 29:23. Utakmica je od prve minute bila pod kontrolom ogulinskih rukometaša, koji su čvrsto u obrani i koncentrirano u napadu kontrolirali svaki segment igre. U vrlo gruboj igri mlađi rukometaši Ogulina trpjeli teške udarce, dižući se iza svakog udarca jači i bolji. Vodeća momčad lige Buzet 2, nije imala odgovora na srčanost naših dečki te su im na kraju utakmice stisnuli ruke čestitavši im na sjajnoj rukometnoj predstavi. U sportskoj dvorani Ogulin rukometne publike iz utakmicu u utakmicu je sve više, a po riječima prisutnih ovi dečki prirasli su srcu svih gledatelja koji s nestrpljenjem iščekuju svaku slijedeću  domaću utakmicu. Ovom pobjedom rukometaši Ogulina vračaju se u sam vrh, a tri kola prije kraja borba, za naslov prvaka i plasman u viši rang, je izjednačenija no ikad. Slijedeče kolo naši rukometaši gostuju u Rijeci protiv snažne momčadi Zamet2.
Golove protiv Buzeta 2 su postigli : Filip Gašparović (9), Luka Turković (6), Toni Pukarić (4), Patrik Kaldi (4), David Stipetić (3). Igrali su Mateo Kolaković ,Alen Stipetić, Tin Ivan Brozović, Sven Brozović i David Kučinić. Sjajan golmanski dan s 20 obrana imao) je golman Josip Vučić.
Nažalost u utakmici je potres mozga, uslijed grubog starta protivnika, zadobio jedan od najboljih igrača Patrik Kaldi, koji je napustio parket nakon prvih 30 minuta igre. Rukometni klub Ogulin želi mu brz povratak na sportski parket, a posebnu zahvalu upućuju hitnom objedinjenom traktu Opće bolnice Ogulin.