Magazin Zabava

Tvoje lice zvuči – namješteno?

‘NAMJEŠTENI STE KAO 6. LIGA U ESTONIJI!’ Gledatelji napali žiri emisije Tvoje lice zvuči poznato: Pobijedio je Petko, ali mnogi misle da nije zaslužio
Dalibor Petko odnio je u nedjelju svoju prvu pobjedu u emisiji Nove TV ‘Tvoje lice zvuči poznato’ zahvaljujući transformaciji u Amy Winehouse te otpjevavši pjesmu ‘Valerie’, koju je ona prepjevala obradivši The Zutons.
– Ja sam u šoku. To je čovjek koji je ‘odijelo’, simpatičan, zajedno radimo i ja zaista nisam imala pojma da ovo čuči u njemu! Ti si nju stvarno skinuo i glasovno! Mislim da ćemo morati Petkom s Petkom raditi u ovakvim nekim outfitima!, komentirala je pridružena članica žirija Mia Kovačić.

Tomo je zaključio kako je Dalibor zdravija verzija Amy.
– Za mene je Petko bio beskrajno zabavan! Ovo je bilo genijalno, to njezino poigravanje s kosom, ta njezina lijena maznost, poručila mu je Sandra Bagarić.
Iznos od 10 tisuća kuna Nova TV će donirati Udruzi Zvončići iz Karlovca u Daliborovo ime.
No, na društvenim mrežama emisije ‘Tvoje lice zvuči poznato’ potpuno druga priča. Ljubitelji emisije nisu se mogli oteti dojmu da barem ovaj tjedan nije pobijedio najbolji te su u svojem negodovanju bili poprilično odlučni.
– Pored Miše Kovača, kojem Petko nije bio ni do nožnog palca, još k tome pobijedio, a žiri mu dao 12 bodova. Prestrašno, od najbolje emisije ikad na TV-u dolazi mi da mi se gadite sa ocjenjivanjem!’, napisala je korisnica Tea na Facebook stranici emisije.
– Katastrofa. U čemu je Mia Kovačić stručna kod ocjenjivanja osim što Petkovih 12 bodova opravdava da joj je kolega? Ili kad njih 2-3 kažu Bojan je najbolji, ali… i onda drugom daju 12 da im Bojan ne pobjegne. Sve skupa najgora sezona što se tiče ocjenjivanja’, napisao je korisnik Joško.
– Negledljivi ste više… Ove nelogične pobjede… Postali ste namješteni kao 6. liga Estonije… Stvarno sramotno da večeras Bojan nije pobijedio…’, napisao je Pavo.
– Mišo nije pobijedio? (…) Nismo gledali istu emisiju očito! Dno dna! Zakinuti Mario, Nives konstantno, pogotovo Mario večeras, ali Mišo nije odnio pobjedu – S R A M O T A’, napisala je Kristina.
Kao Mišo Kovač kojeg su u komentarima pohvalili gledatelji emisije nastupio je Bojan Jambrošić.
– Mišo, bila nam je izuzetna čast što ste posjetili našu emisiju! Bio si fantastičan! Molim te nemoj dizati više ruke jer će emisija trajati tjedan dana!, poručio mu je u emisiji Goran Navojec.

Mario Roth je u emisiji nastupio u u liku Patricka Swayzea s pjesmom ‘Do You Love Me’.

‘Konstantno zakinuta’ Nives Celzijus u posljednjoj je emisiji nastupila kao Severina te je izvela pjesmu ‘Paloma Nera’.

– Jako sam zadovoljna! Preslatka si bila! Ti kao Nives imaš jednu dozu seksepila koju ne možeš zatomiti, sad si se tu vratila u doba kada je Severina bila djevojčurak. Baš si lipa i šesna, poručila joj je Mia.
Inače, gledatelji su negodovanje zbog ocjenjivanja žirija izrazili i u studiju same emisije, u kojem se u jednom trenu začulo zviždanje.
http://www.jutarnji.hr/spektakli/reality/namjesteni-ste-kao-6-liga-u-estoniji-gledatelji-napali-ziri-emisije-tvoje-lice-zvuci-poznato-pobijedio-je-petko-ali-mnogi-misle-da-nije-zasluzio/5917904/