Aktualno Sport

Uz roditelje do još jedne pobjede

Rukometaši Ogulina u nedjelju, 23.travnja u sportskoj dvorani Ogulin odigrali su prvenstvenu utakmicu 24.kola 3.HRL-zapad protiv Crikvenice 2. Po samom završetku imali su razloga zapjevati jer su posljednju domaću utakmicu ove sezone završili pobjedonosno 41:24.
U prvih 30 minuta utakmice ogulinski rukometaši igrali su pod kočnicom, otišavši u svlačionicu sa svega 4 gola prednosti. U nastavku rastrčanija, poletnija i učinkovitija momčad koja je snažnom dubokom obranom i efikasnim protunapadima završila utakmicu sa visokih 17 golova prednosti. Posljednja domaća utakmica momčadi koja je iz utakmice u utakmicu privlačila sve veći broj posjetitelja, jasno je dala do znanja da su rukometaši Ogulina prirasli srcu svim njihovim navijačima. Po samom završetku roditelji i igrači nastavili su druženje do kasnih večernjih sati evocirajući uspomene na jednu sjajnu rukometnu generaciju u gradu podno Kleka koja traje već godinama.
U utakmici protiv Crikvenice 2 golove su postigli: Patrik Kaldi 11, Filip Gašparović 9, Antonio Drašković 7, Toni Puškarić 4,David Stipetić 4, Luka Turković 3,Tin Ivan Brozović 2, Filip Francetić 1.Igrali su još: Alen Stipetić i Mateo Kolaković. Fantastičan golmanski učinak imao je ponovno Josip Vučić uz snažnu potporu ostalih golmana, Davida Kučinića i Jakova Majetića.
Dva kola prije kraja prvenstva rukometaši Ogulina pušu za vrat vodećem Buzetu 2 učvrstivši se u samom vrhu. (RKO)