Kolumne

DNEVNA INFORMACIJA PU karlovačke 03.05.2017.

U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je devet    kaznenih djela i četiri prometne nesreće od kojih je jedna s teško ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom. Od navedenog izdvajamo sljedeće:
Provaljeno u obiteljsku kuću
Jučer u večernjim satima nepoznati počinitelj provalio je u obiteljsku kuću na području Jamadola u Karlovcu, vlasništvo 57-godišnjakinje te otuđio novac i nakit. Materijalna šteta je više tisuća kuna.
Provala na području Krnjaka
U razdoblju od 1. travnja do 1. svibnja nepoznati počinitelj je provalio u obiteljsku kuću i kamp-kućicu na području Krnjaka, vlasništvo 63-godišnjaka, a materijalna šteta bit će utvrđena naknadno.
Otuđena drva za ogrjev
U razdoblju od 28. travnja do 2. svibnja nepoznati počinitelj je iz šume na području Krnjaka otuđio bukove trupce u vrijednosti većoj od 2000 kuna.
Prometna nesreća s teško ozlijeđenom osobom
Jučer u 12.00 sati na županijskoj cesti iz smjera Cetingrada prema Slunju dogodila se prometna nesreća. Osobnim automobilom karlovačkih registracijskih oznaka upravljao je 63-godišnjak koji je zbog neprilagođene brzine sletio van kolnika i udario u zemljani usjek. Tom prilikom vozač je teško ozlijeđen, a materijalna šteta je nekoliko tisuća kuna. Nadležnom državnom odvjetništvu bit će proslijeđeno izvješće, a vozaču će biti uručen Obavezni prekršajni nalog.