Magazin Zabava

Novi glazbeni show “Zvijezde” na RTL-u!

Jučer je počela potraga za novom glazbenom zvijezdom! Nakon iznimno uspješne dvije sezone glazbenog natjecanja Zvjezdice, vrijeme je za njegovu „odrasliju“ verziju. Više od tisuću talentiranih pjevačkih nada diljem Hrvatske prijavilo se u Zvijezde, a njih stotinu imat će priliku pokazati pjevački talent žiriju.

O njihovoj će glazbenoj budućnosti i prvim koracima ka putu do sjajnog estradnog neba odlučivati Tony Cetinski, Massimo Savić, Goran Lisica Fox, Mirela Priselac Remi i Maja Bajamić, a potraga se odvija pod voditeljskom palicom Antonije Blaće kojoj će u potrazi za novim pjevačkim talentima pomagati Gina Victoria Damjanović.

Žiri će u svakom dijelu natjecanja imati dvostruku ulogu. Osim što će odlučivati koji od kandidata svojim glazbenim sposobnostima zaslužuje prolazak u ostale faze natjecanja, pa sve do finala, Tony, Massimo, Fox, Remi i Maja će također imati priliku i dijeliti savjete, hrabriti i pomagati natjecateljima. (mojatv.hr)

Već prva epizoda ima svoje “zvijezde” a mi vam za dobru zabavu i salve smijeha preporučamo sljedeća dva nastupa. Uživajte! 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=x0y49vmnZO8

 

https://www.youtube.com/watch?v=U7ZMejBluTM