Izbori 2017

SDP-ov Ivan Vuković posjetio Plaški i Saborsko

Kandidat SDP-a i HSS-a za župana Karlovačke županije Ivan Vuković, danas je posjetio Plaški, a potom i Saborsko. Tom je prigodom  konstatirao da Saborsko ima izuzetno velik turistički  potencijal, s obzirom na blizinu Plitvičkih  jezera i atraktivnost krajobraza.
“Na žalost, cestovna povezanost ne odgovara zahtjevima kvalitetne turističke ponude i na tome ćemo  inzistirati kad pobijedimo na lokalnim izborima. Prometnica  D42 mora povezivati Vrbovsko, Ogulin, Plaški Saborsko sa Plitvicama i na taj način postati naša brdska magistrala”- poručio je Ivan Vuković.
U Plaškom se, u pratnji stranačkih kolega i načelnika općine Pere Damjanovića, družio s mještanima i rekao kako je  izuzetno bitno raditi na  obnovi napuštenih i razorenih domova , te ukazao na  potrebu rekonstrukcije vodovodne mreže, kao preduvjeta za kvalitetan život u tom kraju.
Ivan Vuković sutra će u Karlovcu održati tiskovnu konferenciju, na kojoj će predstaviti izborni  program SDP-a.  Predstavljanje će se održati u prostorijama županijske organizacije SDP-a  s početkom  u 11:00 sati.

(sponzorirani članak)