Izbori 2017

HSS-ovom Boljaru polomili tri plakata

Predizborna kampanja u Dugoj Resi je poprimila novu dimenziju. Nakon verbalnih i virtualnih obračuna, sada se političko neslaganje izražava silom. Kandidat za gradonačelnika Duge Rese Tomislav Boljar javlja da mu je netko u nekoliko dana polomio tri konstrukcije s plakatima na kojima se nalazi njegova slika, te slike kandidata za zamjenike, dr. Miroslava Furdeka i Katarine Srakočić.
– Sve tri akcije provedene su u noćnim satima, prva u Donjem Mrzlom Polju, zatim u Tušmeru, te u Varošu. S obzirom na iskustva iz prethodnih godina te nekih najava koje smo primili nedavno, ovo za nas nikako nije neočekivano niti iznenađujuće. Brojni projekti u realizaciji te oni u najavi očito su pretežak teret za one koji su pomanjkanje vlastitih ideja u ovoj kampanji odlučili nadomjestiti napadima, klevetama, lažima, s sada čak i silom
– kaže Boljar.
Smatra da ovo nije “izolirani slučaj niti vandalski čin, već podmukla i smišljena akcija, pa stoga upućivati apele za civliziranom ponašanjem i pozivati na demokraciju nekoga tko se na ovaj način odnosi prema političkim neistomišljenicima nema nikakvog smisla”.(ka.portal)